Welkom op de peuterpagina van

de Tweemaster

Veiligheid, de sfeer en het thuis voelen op school zijn van groot belang voor onze leerlingen. Dit zijn voorwaarden om de wereld te kunnen ontdekken en om tot leren te komen. 

Samen spelen, samen leren, samen leven

  • Centrale ligging in het middengebied van Nieuwleusen

  • Een school waarop het welbevinden van uw kind centraal staat

  • Een openbare school; samen leven en samen leren!

Onze leerkrachten aan het woord

Juf Ellen

groep 1/2a

Ik werk met heel veel plezier op deze fijne school en houd heel erg van werken met jonge kinderen. Ik geniet van hun puurheid, enthousiasme en gevoel voor humor.

Juf Clarine

Groep 1/2c

Ik geniet van alle mooie ontdekkingen,
leermomenten en mooie uitspraken in de klas. Thema’s bedenken en leermiddelen en spelletjes maken vind ik leuk om te doen.

Ouders over onze school

Wij hebben gekozen voor de Tweemaster voor onze 2 dochters omdat het een gezellige, leuke openbare school is. Er is aandacht voor het individuele kind en de lijntjes met leerkracht en ouders zijn kort. Er worden leuke activiteiten georganiseerd door zowel de OR als de school zelf. Zoals disco, zomerfeest maar ook de start van de boekenweek. Onze dochters gaan met plezier naar school en dat geeft een goed gevoel voor ons als ouders.

Veelgestelde vragen

U kunt uw kind op iedere leeftijd aanmelden. Bij voorkeur vanaf 3 jaar, zodat we rekening kunnen houden met de komst van uw kind.

U kunt samen met uw kind komen. U heeft eerst een gesprek met één van onze collega’s of de directeur. Daarna krijgt u een rondleiding door de school. Deze afspraak duurt ongeveer 1 uur.

Op de Grote Peuter Dag kunt u zonder afspraak de school binnenlopen. Ook kunt u met de directeur een afspraak maken om te komen kijken.

Staat je vraag er niet tussen of wil je graag met iemand van de school spreken?